Главная / Мнения

LeoGaming і ФК "Система" запустили можливість купувати товари преміум-магазину Wargaming через термінали

18:02 | 12.12.2017
LeoGaming і ФК "Система" запустили можливість купувати товари преміум-магазину Wargaming через термінали
Автор:

"Ми раді першими в Україні запускати такий сервіс разом з LeoGaming. Сподіваємося, що наші клієнти залишаться задоволені, отримавши новий зручний інструмент оплати", - каже директор ФК "Система" Микита Бобнєв.

Компанія LeoGaming у партнерстві з термінальною мережею ФК "Система" запустили можливість купівлі товарів преміум-магазину Wargaming.net – маркетплейса для придбання внутрішньоігрової валюти, унікальних танків і днів преміум-аккаунта в онлайн-іграх World of Tanks, World of Warplanes і World of Warships.

"Роки продуктивної співпраці з компанією Wargaming ставлять перед нами нові цілі – створення корисних можливостей для українських користувачів. Однією з таких є можливість придбати бажаний танк і дні преміум-аккаунта в найближчому терміналі без зайвих витрат", - зазначила Альона Дегрик, генеральний директор LEOGAMING.

Щоб зробити покупку, клієнту необхідно вибрати сервіс "World of Tanks", після чого в меню з'явиться кнопка "Wargaming Premium Shop". Потім клієнту необхідно ввести свій ігровий аккаунт (e-mail), вибрати один або кілька товарів (термінали підтримують функцію "кошика платежів") і внести зазначену суму коштів. При необхідності клієнт може зарахувати здачу на особистий рахунок свого мобільного оператора.

"Ми раді першими в Україні запускати такий сервіс разом з LeoGaming. Сподіваємося, що наші клієнти залишаться задоволені, отримавши новий зручний інструмент оплати", - додав директор ФК "Система" Микита Бобнєв.

Про ФК "Система"

Фінансова компанія "Система", www.fc-sistema.com - успішний гравець на ринку прийому платежів за допомогою платіжних терміналів, працює з 2007 року. Термінальна мережа компанії налічує більше 2500 одиниць, постійно розширюючись за рахунок активної роботи з дилерами. ФК "Система розробила власне термінальне ПЗ з унікальними функціями, постійно удосконалюючи його і додаючи нові опції.

Про LeoGaming

LeoGaming, www.leogaming.net – міжнародна процесингова компанія, що забезпечує прийом платежів на користь онлайн-ігор, ігрових сервісів, електронних гаманців і ін. В партнерстві з провідними платіжними системами України і світу, компанія забезпечує надійне і безпечне зарахування коштів на рахунки користувачів, доступність поповнення в будь-якому платіжному терміналі на вигідних умовах, а також працює над залученням на український ринок провідних світових видавців і розробників ігрового контенту.

Теги: LeoGaming