Главная / Пресс-релизы

В Німеччині попит на українські сидри APPS зріс майже втричі

14:42 | 25.04.2017
k.krasnosilska@ngn.com.ua
В Німеччині попит на українські сидри APPS зріс майже втричі
Автор:

ГК «Нові Продукти» почала експортувати сидри APPS до Німеччини на початку 2016 року. В першому кварталі 2017 року попит на сидри APPS серед німецької аудиторії виріс на 283% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

ГК «Нові Продукти» не позиціонує сидри свого виробництва на європейському ринку як екзотику – її купують один-два рази через цікавість. У APPS інше позиціонування: він стоїть на одній полиці з продукцією міжнародних та локальних брендів. Найкраще APPS продається в Берліні, Кьольні, Дюссельдорфі, Вісбадені, Мюнхені, Майнці, Оффенбасі-на-Майні та Франкфурті-на-Майні.

«Нас ніде не чекають, але ми не перестаємо стукатись у різні двері. Тільки системна, командна робота відділу експорту, маркетингу, R&D та імпортера дає результати, — коментує Роман Кукушкін, маркетинг-менеджер з експорту, ГК «Нові Продукти». — Ринок сидру в Німеччині складає 69 млн літрів (для порівняння, в Україні – 24 млн літрів). Навіть конкуруючи з міжнародними «монстрами», ми знаходимо шляхи для росту в мейнстрім-сегменті: заходимо через студентські кампуси, демонструємо хороші показники продажу, стаємо цікавими для місцевих торгових мереж і сегмента HoReCa. Для кожного SKU ми офіційно отримуємо сертифікат Institut Heidger KG на відповідність німецьким стандартам якості напою та пакування».

Сидр – один з найпопулярніших напоїв у німців. Його залюбки вживають у спеку, а особливі різновиди п’ють і на Різдво. Німці часто замовляють сидр в пабах замість лагеру, купують на застілля та свята. У Франкфурті-на-Майні, наприклад, щоосені проводиться традиційний фестиваль сидру, де він подається у керамічних глечиках і розливається у високі рифлені склянки. APPS прагне влитися в німецьку культуру і у Франкфурті, і по всій країні. ГК «Нові Продукти» планує найближчим часом збільшити свою присутність на німецькому ринку до 0,15%.

* * *

Про компанію

Група Компаній «Нові Продукти» – національний виробник напоїв і снеків, що працює з 2003 року. В асортименті – 36 найменувань продуктів 11 популярних брендів. Це сидри APPS, слабоалкогольні напої REVO ALCO ENERGY, SHAKE, KING'S BRIDGE, безалкогольні коктейлі NON STOP, PIT BULL, MOJO, REVO ENERGY, питна вода «Природне Джерело», поживні батончики CROPS та EatMe. Продукція експортується до 15 країн світу.

Компанія входить до переліку найбільших платників податків країни та працевлаштовує більш ніж 1 500 осіб. Щодня ГК «Нові Продукти» обслуговує понад 25 000 замовників та 80 000 торгових точок в Україні та за її межами. Більше інформації тут: www.newproducts.ua


Про APPS™

APPS – слабоалкогольний напій на сидрової основі, один з перших сидрів українського ринку. Виробляється натуральним бродінням з 100 % яблучного соку без додавання спирту. Є першим продуктом компанії в сегменті ферментованих напоїв, для його виробництва було закупленоі нові технологічні лінії.

Ринкова доля APPS в Україні – 17 %. Більше інформації тут: apps.ua