Главная / Украина

«Облил дер**ом»: Потап рассказал о неприятном инциденте на школьной линейке сына

14:12 | 01.09.2017
Головна / Украина
На фото Потап и его сын
На фото Потап и его сын
Украинский певец и продюсер Алексей Потапенко (Потап) рассказал о перепалке, случившейся с неким «деятелем культуры» на школьной линейке его сына. Об этом рэпер написал на личной странице в Instagram в пятницу, 1 сентября.

 

Сьогодні на лінійці мого сина поцапався з одним батьком ,він ,скажемо - діяч культури... і так я легенько його підковирнув і на мене полилося лайно і так швидко і багато ,що я зрозумів -я не готовий стільки навіть говорити на цю тему і моє веутнрішнє лайно якось швидко закінчилось....я так дивився на нього і якось мені за нього стало незручно.... він такий дорослий і так у нього не все виходить у цій культурній діяльності,а тут я зі своєю вічно задоволеною мармизою, в білому піджаку Містер-Успіх.....просто я подумав навіщо ж ми так все руйнуємо і розділяємо? Якими б ми були сильними в своїй єдності....а він все говорив і говорив про те що я "гоп-культура " і ті ж самі штампи на кшталт " Ви і Ми це різні полюси " і я зрозумів що в мене немає стільки гніву,що я був не правий по віднощеню до нього,що він не винуватець в цій ситуації і він не причина того що в головах безлад ....я підійшов перший ...і ми сказали один одному добрі слова,бо це ж бо лінійка 1 вересня , я подумав навіщо марнувати час на погане він (час ) все зробить сам,добро переможе! P.S. Не чіпляйте лайно,а якщо вже вступили не давіть на нього - не марнуйте час !))))

Допис, поширений Oleksii Potapenko (@realpotap)

 
«Сегодня на линейке моего сына поцапался с одним родителем, он, скажем, деятель культуры... И так я легонько его подковырнул и на меня полилось де**мо, и так быстро и много, что я понял - я не готов столько даже говорить на эту тему», - рассказал певец. 

Судя по всему, упомянутый «деятель культуры» высказался и о творчестве Потапа. 

«Говорил, что я - «гоп-культура», и те же штампы вроде «Вы и Мы - это разные полюса», и я понял что у меня нет столько гнева, я был неправ по отношению к нему, он не виноват в этой ситуации, и он не причина того, что в головах беспорядок», - продолжил он. 

Однако инцидент закончился мирно. «Я подошел первый и мы сказали друг другу добрые слова, потому что ведь линейка, 1 сентября, я подумал - зачем тратить время на плохое», - подытожил Потап.