КІНОАНОНС: Телепрем’єра «Викраденої принцеси» на Новому каналі

12:48 | 15.11.2018

Телепрем’єра  анімаційної стрічки за мотивами казки «Руслан і Людмила», що вразила касовими зборами навесні цього року, відбудеться на Новому каналі 17 листопада о 19:00.

Чарівна та яскрава історія про кохання парубка Руслана, котрий мріє стати лицарем, та прекрасної принцеси Людмили, на яку припав оком злий чаклун Чорномор, створювалася біля 5 років. Режисер Олег Маламуж та продюсер Егор Олесов зібрали справжню зіркову команду для озвучки персонажів. Серед них і Надя Дорофєєва, і Позитив, і телеведучий та актор Юрій Горбунов, і шоумен та телеведучий Сергій Притула, боксер Олександр Усик, співак та продюсер Потап, телеведуча Маша Єфросініна, музикант Олег «Фагот» Михайлюта.

Авторами саундтреків до фільму стали, не менш відомі, представники українського шоубізнесу: гурт «Время и Стекло» і співачка Джамала. 

Бюджет картини склав 95,2 млн грн. (20% фінансування ДержКіно). За час прокату тільки в Україні, стрічка зібрала вражаючу суму – 36 мільйонів гривен, і 1.3 млн $ вже отримано в світовому прокаті.

«Багато сміливців намагалися врятувати принцесу з лап злодія-чаклуна, однак жоден не повернувся додому. Чи стане сил Русланові побороти Чорномора? Адже на кону не лише власне життя та життя принцеси, а й можливість взяти юну красуню за дружину».

Ті, хто не зміг переглянути фільм у кінотеатрі, мають чудову нагоду надолужити втрачене, адже яскрава історія того варта! Тож запасайтеся попкорном, збирайте родину, і... 

будемо ДИВИТИСЬ УКРАЇНСЬКЕ КІНО!


Выбор редакции